Vakantieboerderij huren in Noord-Limburg (tot 14 personen): de Looische Hoeve in Wellerlooi
12-14 personen 12-14 personen    5 slaapkamers 5 slaapkamers    2 badkamers 2 badkamers    wifi wifi
per weekend vanaf
€ 650,-

Vakantieboerderij huren in Noord-Limburg.

 
Eerlijk en heerlijk genieten van een vakantie in de Maasduinen (Noord-Limburg)
 
Liefde voor Limburg begint hier! Geniet van avontuurlijk, natuurlijk, culinair en authentiek Noord Limburg. Gezellige dagjes uit, bourgondisch eten en drinken. Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes en proef overheerlijke gerechten bereid met Limburgse streekproducten. 

Aan de rand van natuurpark de Maasduinen ligt onze vakantieboerderij de Looische Hoeve (12-14 personen) op korte afstand van het Thermaalbad Arcen. Uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland. Op korte afstand van Duitsland, wat zeker een bezoekje waard is.

De ongerepte natuur in het Nationaal Park De Maasduinen is de ideale omgeving voor fervente wandelaars, fietsers en mountainbikers. Voor wandelaars zijn er talloze wandeltochten van verschillende lengtes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren. Ook fietsers en mountainbikers komen in de Maasduinen volledig aan hun trekken. Een afwisseling van ongerepte natuur en kleine dorpjes maakt een fietstocht tot een onvergetelijke ervaring.

De boerderij is standaard ingericht voor groepen of families (geen verhuur aan studenten- en jongeren groepen). Maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom. Eén ding staat vast: het boeken van een vakantieboerderij in Limburg start hier!

Lees en zie hier alles over onze vakantieboerderij: de Looische Hoeve.

Plan uw vakantie!

Wilt u nadere informatie of reserveren? Bel of mail naar onderstaand adres. Na reservering dient u 30% van het verschuldigde bedrag te voldoen. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient u het restant bedrag te voldoen.

Wilt u eventueel voor uw verblijf een kijkje komen nemen? Bel of mail ons voor een afspraak en wij zullen u graag van dienst zijn!

 

 

Voor informatie en boekingen

Roger & Elise
Telefoon:  0031 - (0) 6 - 46 07 04 25 
E-mail: info@looischehoeve.nl

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid, of ga direct naar Boekingen.

Tevens te huur in Saalbach, Oostenrijk, 6-8 persoons appartement, zie: www.iglsberg.nl.

Volg ons op Facebook

Deel onze site met vrienden en bekenden via Facebook

Deel onze site met vrienden en bekenden via Facebook