Ligging vakantieboerderij de Looische Hoeve

Ligging vakantieboerderij de Looische Hoeve

Een vakantieboerderij temidden van de natuur van Wellerlooi, Noord-Limburg

Ligging van de Looische HoeveDe historische vakantieboerderij de Looische Hoeve (Rijksweg Zuid 21) ligt in het Limburgse Wellerlooi.

De vakantieboerderij ligt in de nabijheid van het prachtige dorp Arcen, onder andere bekend van bierbrouwerij Hertog Jan en het lekkerste schepijs van Clevers.

U bevindt zich aan de rand van nationaal park De Maasduinen. Het nationaal park en haar omgeving lenen zich uitstekend voor prachtige wandelingen, afwisselende fietstochten, spectaculaire mountainbikeroutes en uitgebreide ruiter- en menroutes. Hier vindt u rust, ruimte, gezelligheid, sportiviteit en bovenal een prachtig glooiend landschap om van te genieten. Dit park bestaat uit een aaneengeregen natuurgebied ten oosten van de Maas met uitgestrekte heidevelden, stuifduinen, vennen en bossen. De Maasduinen vormen de langste rivierduinengordel van Nederland en zijn onstaan door een samenspel van water, wind en mens door de eeuwen heen. Hierdoor is een prachtig natuurgebied ontstaan.

In dit afwisselende landschap met kleine dorpjes en knusse steden is een uitgebreid web van wandel- en fietsroutes uitgezet en bewegwijzerd. Hier vindt u rust of actievere ontspanning. Een veelzijdig stukje Nederland met zo'n eigen identiteit dat u zich in het buitenland waant. Rust en Ruimte. Kuur en Cultuur. Water en Avontuur. Dit zijn de drie hoofdingredienten die "de Maasduinen" zo bijzonder maken.

Enkele verrassende en veelzijdige mogelijkheden om te bezoeken worden hieronder beschreven.

Wellerlooi

Arcen

Bergen L

Sevenum

Well

Overloon

Horst

Venlo - Venray en omstreken

Duitsland

Wilt u nog veel meer informatie over de mogelijkheden in deze grenzeloos veelzijdige omgeving van deze vakantieboerderij? Kijk dan op de website van de Maasduinen of www.regio-maasduinen.nl  of  www.regio-maasduinen-noord-limburg.nl

 

Voor 8-10 personen: vakantieboerderij de Zanderhoeve.

Impressie Reindersmeer