Vakantieboerderij de Looische Hoeve (tot 14 personen)

Beschrijving van de Looische Hoeve

Beschrijving van vakantieboerderij de Looische Hoeve

Onze vakantieboerderij de Looische Hoeve is gelegen in het prachtige Noord-Limburg. De zuidelijke streek die bekend staat om zijn Bourgondische gastvrijheid, gezellige terrasjes en zijn prachtige natuur. Het vrijstaande pand bestaat uit het woongedeelte van een voormalige boerderij en heeft een oppervlakte van 180 m2.

Het vakantiehuis ligt aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen en is voorzien van alle comfort. De boerderij biedt plaats aan 12 personen. Uitbreiding tot verblijf door 14 gasten is mogelijk, hiervoor zijn twee extra bedden beschikbaar. Deze Limburgse boerderie vormt daarmee een prachtig vakantie verblijf voor gezinnen, families en vrienden groepen. 

Graag laten we u kennis maken met de Looische Hoeve en beschrijven daartoe de vakantiewoning in woord en beeld. Hieronder treft u alle details op een rij, terwijl de foto's aan de bovenzijde van de pagina u een visuele sfeerimpressie geven.

Op de begane grond van de Looische Hoeve

De woonkamer:

de ruime woonkamer is sfeervol ingericht met een moderne grote u bank en een tv. Er is ook WI-FI. Daarnaast is een kamer met tafel en 4 stoelen. Beide kamers hebben uitzicht op de tuin.

De woonkeuken:

in de goed ingerichte keuken vindt u:

In de naastgelegen eetkamer staat een grote tafel, waar u met z'n allen gezellig kunt tafelen.

De slaapkamer:

er is een grote 4-persoons slaapkamer met uitzicht op de tuin. De slaapkamer is voorzien van 2 een persoons comfortabele boxsprings (90 - 200 cm) en een stapelbed.

De 2 ruime badkamers:

er is een badkamer met 1 douche, 2 wastafels en toilet en een badkamer met 2 douches, 1 wastafel en toilet.

Op de 1e verdieping van de Looische Hoeve

Er zijn 4 slaapkamers en deze zijn allen voorzien van 2 x een persoons comfortabele boxsprings (90 - 200 cm). Er zijn 3 slaapkamers met uitzicht op de tuin. Verder is er nog een toiletruimte met wastafel.

De tuin van dit vakantiehuis

In de grote tuin kunt u heerlijk genieten. Er is een groot grasveld en zeer veel speelruimte. Verder een terras met tuinset en parasol, kleine zandbak, schommel, wip, speelhuisje, een klimrek en een trampoline. Aan de voor- en achterkant van de boerderij liggen weilanden, hierin lopen meestal paarden.

Verder zijn er nog:

Aanvullende informatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de vakantieboerderij.
Deze vakantieboerderij is rook-vrij.
Huisdieren zijn welkom.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuis de Looische Hoeve, of ga direct naar Boekingen.

Video-impressie van Vakantieboerderij de Looische Hoeve

Interieur en exterieur

De omgeving van de vakantieboerderij